flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Процедура UA-2023-10-17-013775-a

 

Територіальне управління Державної судової адміністрації

України в Житомирській області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик Поштових послуг (Послуга з пересилання реєстрованих відправлень: посилок з описом вкладенням та повідомленням про вручення для місцевих загальних судів Житомирської області) за кодом Код ДК 021-2015: 64110000-0 (Поштові послуги)  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Поштові послуги

код згідно Код ДК 021-2015: 64110000-0 (Поштові послуги)

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором:

      UA-2023-10-17-013775-a

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Технічні характеристики Послуга з пересилання реєстрованих відправлень: посилок з описом вкладенням та повідомленням про вручення для місцевих загальних судів Житомирської області.

 

  1. Учасник повинен надавати Замовнику послуги з пересилання поштових відправлень із обєктів Замовника до всіх населених пунктів України.
  2. Приймання замовлень відправлень має здійснюватись в приміщенні загальних місцевих судів Житомирської області та/або у виділених ВПЗ, з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 16:00, крім суботи, неділі та святкових днів.
  3. Відправлення повинні прийматись для пересилання з оголошеною цінністю. з описом вкладення, з післяплатою, з рекомендованим повідомленням про вручення та SMS повідомленням про вручення, з відмітками «Громіздка» та/або «Обережно».
  4. Відправлення мають бути упаковані відповідно до вимог Порядку упакування поштових відправлень, який розміщено на офіційному сайті Учасника. Для упакування відправлень можуть використовуватися пластикові пакети з різними ступенями захисту (секюрпак, сейфпакет тощо з фірмовим логотипом Учасника).
  5. Відправлення повинні бути упаковані таким чином, щоб виключалася можливість доступу до вкладення без пошкодження оболонки, печаток.
  6. Упаковка відправлення обирається відправником залежно від форми та характеру вкладення з урахуванням часу на пересилання, інших умов пересилання, а також виключенням можливості забруднення чи пошкодження інших відправлень, поштового обладнання, заподіяння шкоди працівникам поштового зв’язку. Упаковка повинна забезпечувати схоронність вкладення, а також можливість обробки відправлення із використанням технічних засобів.
  7. Відправлення з позначкою «ОБЕРЕЖНО» повинні запаковуватись в тару виготовлену з тришарового гофрованого картону з наповнювачем, який запобігає пересуванню вмісту всередині тари, та яка має відповідне маркування. Позначку «ОБЕРЕЖНО» необхідно зазначити на супровідній адресі у полі «Особливі відмітки», та/ або наклеїти спеціальний ярлик «ОБЕРЕЖНО» на адресний бік відправлення.
  8. Відправлення, що відправляються у фабричній упаковці, повинні мати додаткове упакування (стреч-плівка - мінімум 3 шари, картон, інші пакувальні матеріали) для збереження заводської упаковки та вкладення.
  9. Строки пересилання відправлень мають бути затверджені окремим наказом товариства та публіковані на офіційному сайті.

З урахуванням місця подачі відправлень, їх обсягу, виконання комплексу технологічних операцій (попереднє сортування за напрямками тощо) для певних юридичних осіб граничний час приймання відправлень визначаються окремо та обумовлюються у двосторонньому договорі.

  1. Гранична маса відправлення має становити 30 кг.
  2. Відправлення мають пересилатися із рівня обласних центрів, м Києва, районних центрів, міст обласного значення до всіх населених пунктів України.
  3. Обробка та перевезення відправлень на всіх етапах пересилання повинна здійснюватися у пріоритетному порядку.
  4. Кількість та періодичність відправлень визначаються Замовником залежно від його реальних потреб. В будь-якому випадку Учасник забезпечує можливість здійснення Замовником відправлень протягом строку дії Договору в кількості не меншій, ніж зазначена (як орієнтовна).

Умови оплати: Замовник сплачує Послуги протягом 7 (семи) банківських днів з дня підписання Сторонами відповідного Акту на поточний рахунок  Виконавця.

Найменування та обсяг послуг:

№ з/п

Найменування послуг

Одиниця виміру (відправлення)

Орієнтовна кіль-ть*          

1

Поштові послуги (Послуга з пересилання реєстрованих відправлень: посилок з описом вкладенням та повідомленням про вручення для місцевих загальних судів Житомирської області)

послуга

1049

 

 

Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.  При розрахунку очікуваної вартості закупівлі Замовник керується Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі»  використовуючи метод визначення очікуваної вартості  при  моніторингу ринкових цін. Вартість закупівлі  визначено, виходячи з наявної потреби у даному товарі,  проведеного моніторингу та коливання  ринкових цін на дані товари  та розміром бюджетних призначень   визначений відповідно до розрахунку до кошторису на 2023 р. 

 

Очікувана вартість становить  - 62000.00 грн. 

 

Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Державний бюджет України, 62000.00 грн. з ПДВ.